A legeslegjobb csapat

Számtalan formában találkoztam már azzal a nehézséggel amit a huszonegyedik század vállalkozóinak legnagyobb kihívásaként jeleznek mostanság a piacon, miszerint megalapítani iszonyatosan könnyű ma már egy céget, azonban folyamatos jövedelmező és eredményes működésre bírni, főleg akkor, hogy ha mondjuk egy kicsit bonyolultabb feladatkört választ az ember, mint például az építőipar területe, iszonyatosan nehéz és magas kihívást jelent mindenki számára. Velem sem volt ez másképpen, hiszen számtalan olyan vállalkozót kellett megtalálnom, aki segítségemre tudott lenni olyan feladatok kapcsán, amihez nekem sem elég tudásom, sem elég tapasztalatom nincsen, ráadásul jogszabály írja elő a megvalósításának feltételeit, és bizony képzettséghez kötött az esetek nagy részében.

Ilyen volt a munkavédelem feladatköre is, amire iszonyatosan nehezen találtam olyan csapatot, akik megfelelő formában és megfelelő minőségben tudja biztosítani számomra nem csak a tökéletes munkavédelmi rendszert, hanem a munkavédelmi oktatás és egyéb feladatok ellátását is. Az activesafety csapata nehezen került a bűvkörünkbe, hiszen egy ajánlás kapcsán találtam rájuk, de iszonyatosan elégedett vagyok a közös munkával és az eredményével is. Számtalan ellenőrzés során bizonyosodott már be, hogy a jogszabályi kötelezettségeknek tökéletesen megfelel a cég és annak működése, és a gyakorlatozások során azt is biztosan láthattam, hogy egy esetleges baleset kapcsán sem kell aggódnunk, mert nagyon gyorsan fel tudják oldani a kollégák a problémát, és így minimális anyagi kárral és az emberi védelem legmagasabb fokával meg tudjuk oldani a nehéz helyzeteket, nem várt eseményeket.

Én mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha a munkavédelem terén van szüksége olyan külső segítségre, ami nem csak annak tekintetében profi, hogy a jogszabályi kötelezettségeknek meg tudjon felelni a cég, hanem a tényleges védelmet is biztosítja, akkor mindenképp az Activesafety csapatát keresse fel. Biztos vagyok benne, hogy tökéletesen elégedett lesz a közös munkával és az eredményivel egyaránt.