A legprofibbak, nem kérdés

Az ember egy vállalkozás indításánál sosincs könnyű helyzetben. A piaci lehetőségek, nehézségek és viszonyok folyamatosan változnak, a vállalat indításának nehézsége és kérdőjeles mivolta, bizonytalansága azonban állandó. Csak a nehézségek fajtája változik. Manapság már egy kezdő vállalkozónak is fel kell tudni készülni olyan kérdésekre, miszerint milyen legyen a weboldal, kivel készíttesse el azt, milyen szövegek és design elemek legyenek rajta, és persze ami eddig nem volt ennyire kardinális fontosságú, mára azonban az egyik legnagyobb figyelmet kell rá szentelni, a termékfotó megoldások és minősége. Nem lehet elmenni ma már amellett, hogy az emberek biztosak szeretnének lenni abban, hogy pontosan mit vásárolnak, nem beszélve arról, hogy amit a neten látnak és ami a dobozból kikerül jó ha pontosan ugyanolyan. Iszonyatosan költséges ugyanis ha visszaküldi a vevő a terméket vásárlás nélkül.

Ezt kiküszöbölve mi kitűztük célul, hogy már az induláshoz felkeressük a legjobb fotós csapatot, aki a termékfotózás feladatát nem csak stabil és magabiztos eredménnyel el tudja látni, hanem tényleg szép és egyben valósághű, tökéletes képeket tud biztosítani számunkra az értékesítéshez, hosszú távon is. A fotoda csapatára egy ajánlás kapcsán találtunk rá, és már az első képek után biztosak voltunk benne, hogy náluk jobbat egészen egyszerűen nem fogunk találni a piacon.

Azóta is velük dolgozunk, hihetetlen eredményeket értünk el az online értékesítés területén. Mindamellett, hogy a képek tényleg gyönyörűek és a valóságot mutatják, iszonyatosan gördülékeny a közös munka. Az időpont egyeztetések, a termékek szállítása, a képek átadása feszültség és probléma mentes, ami azt gondolom hogy nagyon fontos egy ilyen hosszútávú munka esetén. Tökéletes biztonsággal tudom őket ajánlani bárki számára, mert tudom, hogy aki hozzájuk fordul segítségért maximális minőséget fog kapni.