Prémium megoldások? Na erre van szükséged!

A feleségemnek van egy kis szalonja a városban. Mondhatjuk, hogy a barátnőivel régi álmukat valósították meg, amikor átvették a régi szalon üzemeltetését. A szolgáltatás nem sokban különbözik más nagy szalonokhoz képest, de a hely maga nem volt túlságosan bizalom gerjesztő, de valahol el kellett kezdeni.

Aztán ahogy telt, múlt az idő összeszedtek egy kis tőkét és elkezdtük a szalont átalakítani. Pár hónap alatt egészen vagány hely lett belőle. Más lett az egésznek a hangulata és egyre jobban érezték magukat ők is, illetve a vendégek is. Idővel sikerült kivenni a mellette lévő helységet is és egész komoly szalon lett belőle. De valahogy elkezdtek fogyni a vendégek. Pedig árat csak minimálisan növelték meg és mindenki elégedett volt, azok közül, akik régóta jártak. De az új emberek sorra elmaradtak. Akkor jött az ötlet a körmös kolléganőtől, hogy kellene egy weboldal, ahol lehetne népszerűsíteni a munkájukat.

Abban mindenki egyet értett, hogy jó az ötlet, hiszen akkor lehetne még online is foglalást leadni. Prémium weboldal készítés az, amire szükségük volt, mert hát maga a hely, a munka minősége és az igények is ezt követelték meg. Tudtam, hogy van egy csapat, aki egy ismerősömnek csinált már egy webáruházat és nagyon jól is megy. Őket kerestük meg és örömmel vállalták el a projektet.

Mára már elkészült az oldal, és bár eleinte kételkedtem benne, hogy ér e ez ennyi pénzt, és mivel tud ez mégis többet, mint a bérelt weboldal, de be kell látnom ez volt a legjobb döntés és a szalon azóta is szépen növekszik tovább, ahogyan a lányok bírják munkával.