Életmentő ajánlás

Közel fél éve dolgozom annál a cégnél, ahol jelenleg egy teljesen új feladatkört kaptam, hiszen a vírushelyzet miatt mi is elkezdtünk nagy léptekben nyitni az online értékesítési tér felé, és kialakításra került egy webshop, amivel kapcsolatban az összes tervezési feladattal, a szervezéssel és persze a kivitelezés támogatásával is engem bíztak meg. Egyrészt ez egy hihetetlen nagy megtiszteltetés, másrészt pedig hatalmas felelősség, hiszen tudom jól, hogy egy ilyen rendszer beindítása alapvetően is nehéz feladat, idő szükséges ahhoz, hogy kellőképp beinduljon, még akkor is, ha a tökéletes szakembereket találja meg az ember, nem igazán fért bele ebben a helyzetben, hogy egyszer is rosszul döntsek vagy rosszul válasszak. Tudtam jól, hogy tulajdonképpen ebben a nehéz helyzetben a cég jövője áll vagy bukik a projekten és annak sikerességén.

A webes szolgáltatóval nem volt gond, mert hála a jó égnek a férjem ilyen területtel is dolgozik, ezért magabiztosan tudott olyan szakembert javasolni, aki biztosan tökéletesen működő és gyorsan beinduló shopot tud nekünk kialakítani, és már a folyamatok elején felhívta rá a figyelmemet, hogy bizony nagyon nagy szerepe van a képeknek, ezért szükség van egy csapatra, akik tökéletes szolgáltatást nyújtanak ezen a téren. Fogalmam sem volt, hogy hova fordulhatnék, és elkezdtem a cégen belül érdeklődni, hátha akad valakinek ismerete ezt illetően, amikor egy ebéd után egy kis cetlit találtam az asztalomon, ételfotózás budapest felirattal, és a Fotoda csapatának elérhetőségével.

Fel is vettem velük a kapcsolatot, illetve találtam rengeteg referenciát a munkájukra, és már biztos voltam benne, hogy számunkra is az ő munkájuk lesz a tökéletes választás, hihetetlen gyönyörű és élethű képeket csinálnak ugyanis a termékekről, mindemellett pedig részletgazdag és szépen bevilágítottak a képek, amik segítenek a vásárló magabiztos döntésének kialakításában. Azt gondolom, hogy így már biztos lehetek benne, hogy a webshop nem csak szépen elindult, hiszen jól megy az értékesítés, hanem hosszú távon is hatalmas sikereket fog hozni számunkra.