Ha gyors segítség kell

Bizonyára mindenki volt már abban a helyzetben, amikor egyébként is nehéz napok járnak felette, valami elromlott, nem megy a munkahelyen a munka vagy épp valamilyen konfliktus van, és még sorolhatnám, és azt gondolja, már nem lehet rosszabb, de az élet megmutatja számára, hogy bizony lehet, és történik még valami, ami még nehezebb helyeztbe hozza, és ha nem lenne erős és nem ezt tanulta volna a szüleitől egész életén keresztül, hogy talpra kell állni és ki kell tartani, bebújna a takarója alá és elő se jönne egy jó darabig.

Én is így voltam ezzel nem olyan régen, amikor a munkahelyemen a főnökömmel valamiért egy olyan hihetetlen kimondatlan feszült helyzet alakult ki, ami rányomta amunkára a bélyegét, és nem is igazán jöttek a sikerek sem. Otthon is állt egy kicsit a bál, mert a gyerek éppen kamaszodott, szóval nagyon nehéz napok voltak, és eldöntöttem, hogy úgy fogom végezni a munkámat, hogy semmilyen szinten ne tudjon megszólni a főnököm, hogy aznap legalább a munkahelyen nyugalom legyen.

Ez sajnos nem jött össze, mert ami rövidesen nagyon szükségessé vált, az egy iphone szerviz volt, mert sikeresen leejtettem a telefonomat, rá a kijelzővel a vasrácsra, ami bár volt rajta fólia, de darabokra tört.  Én ezt semmiképp sem akartam megmondani a főnökömnek mert tudtam, hogy ebből hatalmas vita lenne.

Az egyik munkatársam megadta az iszereles elérhetőségét, és azt mondta, jelentsek beteget, vigyem el a telefont és amikor kész van már tudok jönni dolgozni. Nagyon gyorsan dolgoznak ebben a szervízben, úgyhogy nyugodtan mondjak egy gyomorrontást indoknak, ha tényleg nem akarok beszélni a főnökkel. Így is lett.

A gyomorrontásom nagyon gyorsan és szépen helyre jött, a telefonom tökéletes lett, és gazdagodtam egy tökéletes szerviz csapattal, akik tudom hogy bármikor tökéletes segítséget tudnak nekem nyújtani, méghozzá nagyon gyorsan és tényleg jó áron is. Öröm a nehéz helyzetekben. Ezeket is kell nézni, mert különben az ember megbolondulna egy idő után.