A barátnőm ajándéka

Az embernek ha van egy-két igazán jó barátja, akkor már azt gondolom, hogy szerencsésnek érezheti magát. Nekem ebből több is adatott, mert négy embert is fel tudok sorolni, ha szoros barátságról is van szó. Ezt a négy embert nagyon szeretem. Egészen egyszerűen bármikor számíthatok rájuk, tudom, hogy ha az éjszaka közepén felhívom őket is ki fog csengeni a telefon és fel is fogják venni, és még segíteni is fognak, bármi legyen a probléma vagy a kérdés. Hihetetlen, hogy az ember az évek során rájön, hogy ettől nagyobb kincs talán nem is létezik a családon kívül persze, és hogy ettől nagyobb ajándékot nem is adhat ember a másiknak. Nagyon szeretem őket, és persze ők is mindig számíthatnak rám.

Az egyik barátnőm pedig így harminchárom évesen a fejébe vette, hogy ő bizony elkezd rendszeresen sportolni, és nem is elég hogy sportol, hanem mindjárt akadálypályás futással fogja kezdeni. Persze egyből nagyon megrémültünk, mert félteni kezdtünk, de aztán rájöttünk, hogy inkább drukkolnunk kell neki. Megígértettük vele, hogy nagyon vigyáz magára, és inkább mindent kihagy kétszer, mint egyszer megsérüljön bármelyik akadályban is. Ő pedig ezt meg is ígérte, és máris büszkén mutogatta az új szerzeményét, ami egy apple watch óra volt.

Persze tudtuk, hogy nem mérte fel teljesen jól a terepet, hiszen az óra szövet szíjjal volt megáldva, ami azért a sarat és a vizet nehezebben bírja, ezért azonnal fel is mentem a https://applewatchshop.hu/ oldalra, ahonnan a férjem az apple watch szíjat rendelni szokta, és rendeltem neki egy tűzpiros színű, strapabíró szilikon szíjat. Amikor a versenyre mentünk átadtam neki, megkértem, hogy cserélje le, hiszen ez mégiscsak jobban fog mutatni a kezén a pályán, ráadásul meg is fogjuk ismerni, és még jobban is bírja a sarat mint a szövet szíj. Könnyek szöktek a szemébe, és iszonyat jól szórakoztunk azon a versenyen. Azt gondolom az egyik legjobb nap volt, amit eddig együtt eltöltöttünk.